Diensten

opvoeding & gedrags consult

Loop je tegen problemen aan bij opvoeding/ gedrag van je hond, en wil je je hond beter leren begrijpen dan is dit consult geschikt voor jou. Of je hond nu blaft in huis, bang is of uitvalt naar de stofzuiger, aan de lijn trekt of agressie vertoont naar andere honden, katten of scooters. Het kan allemaal! Er is altijd een passend trainingsplan voor je. Ik kan je met een hoop problemen helpen. Wanneer het om een probleem gaat die ik op dat moment niet kan oplossen, kijken we samen welke collega je hulpvraag wel het beste kan aannemen. Bijvoorbeeld wanneer een roedelopname geschikt zou zijn (die heb ik namelijk niet), of wanneer de hond zo gevaarlijk is dat ik je dat passende consult nu nog niet kan bieden. Door mijn inmiddels grote netwerk op dit gebied, kan ik je altijd verder helpen.  Contact voor een vrijblijvend gesprek en opties. Soms is een combinatie met een Prana renew consult aan te bevelen omdat veel gedrag van de hond voortkomt uit de energie van de baas. Kijk hier voor de tarieven en consult

Pupkeuze begeleiding consult

Misschien heb je je keuze al gemaakt voor welk hondje je wilt gaan en wil je met mij kijken of je keuze past bij je huidige leefstijl en leefomgeving. Of je misschien toch nog iets over het hoofd ziet. Maar het kan ook zijn dat je nog niet een duidelijk idee hebt. De keuze voor ras of adoptie? Ik kan je een advies geven voor een passende keuze bij jou lifestyle. Ik kan je hierin vrijblijvend adviseren. Je bent nog steeds baas in eigen keus. Ik help je graag naar dingen te kijken waar jij nog niet aan hebt gedacht. Zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Contact voor vrijblijvend gesprek en opties. Kijk hier voor tarieven en consulten.

Pup consult

Dit consult is geschikt voor jou als nieuwe hondeneigenaar. Of je nu al eerder honden hebt gehad of niet, je zult altijd nieuwe uitdagingen tegenkomen. Misschien heb je voor een ander ras gekozen of kies je nu juist voor een hondje uit het buitenland. Soms is 1 consult al voldoende om je weer de juiste richting op te helpen met je pup. Afhankelijk van de uitdagingen die je tegen komt kom ik bij jullie thuis of spreken we af in het natuurgebied of dorp. Dit zijn dingen die je grotendeels niet op de reguliere puppycursus leert, en die in de omgeving geoefend moeten worden. Je kunt er zeker een puppycursus naast doen maar het gaat in dit consult voornamelijk  om opvoeding en niet om het aanleren van de commando’s. Uiteraard komen die ook aan bod, maar de focus ligt op het begeleiden van je hond door middel van lichaamstaal en energie. We kijken naar de psychologie van de hond. Dit consult geeft je advies in de opvoeding en gedrag net waar jij tegen aan loopt. Bijvoorbeeld hoe je in het losloopgebied omgaat met andere honden en mensen, netjes aangelijnd lopen. Gedrag in en om huis, omgaan met kinderen, enz. Contact voor een vrijblijvend gesprek en opties. Kijk hier voor tarieven en consulten.